Webmaster/PHP-bouwer (x/m/v) (vrijwilliger)

Zoek jij een leuke klus als vrijwilliger en wil jij je kennis, kunde en ervaring gebruiken (of uitbreiden) om de website en sociaal mediakanalen van Stichting Veilig Onderwijs helemaal up-to-date te houden? Nou, dat kan! Wij zoeken een enthousiaste (startende) webmaster die op vrijwillige basis de digitale footprint van Stichting Veilig Onderwijs onvergetelijk maakt.

Werkzaamheden

• Ontwikkelen en verbeteren van de (WordPress) website (in een bestaande thema).
  • Publiceren van teksten op diverse (WordPress) websites.
  • Gebruik van (eenvoudige) HTML-codes.
  • Eenvoudige Photoshop werkzaamheden (afbeeldingen voor het web bijsnijden e.d.).
  • Begeleiding / gepubliceerde pagina’s van junior medewerkers van feedback voorzien.

Wij zoeken iemand die

• Overloopt van creativiteit
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau heeft
  • Een hands-on mentaliteit heeft en een echte aanpakker is
  • Affiniteit heeft met en interesse in online marketing (met name SEO) en design
  • Enige ervaring heeft met publiceren in WordPress
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal heeft
  • Zelfstandig en in teamverband kan werken
  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft
  • (Basis)ervaring met HTML / CSS

Wij bieden

• Een uitdagende klus bij een ANBI-erkende stichting
  • Een functie waarbij jij de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen
  • Veel Ruimte voor eigen initiatieven en nieuwe ideeën
  • Vrijwilligersfunctie van 8 tot 16 uur per week
  • Leuke, informele werksfeer

Herkent je jezelf in bovenstaand vacature en ben je geïnteresseerd? Stuur je motivatiebrief en cv aan: directie@stichtingveiligonderwijs.nl onder vermelding van ‘vacature webmaster’. Voor vragen over de functie kunt u contact opnemen met: communicatie@stichtingveiligonderwijs.nl.