Nieuws - Stichting Veilig Onderwijs

Ga naar de inhoud

Nieuws

Over ons, SVO
Voor iedere leeftijd is er een afdeling en door het kleurgebruik straalt het gebouw rust uit. Ook het spelen buiten is mooi en veilig gesitueerd. “De opzet van het speelleercentrum straalt een sterke sociale veiligheid voor kind en leerkracht uit” vindt Els. Wij danken de heer van Zutphen, zijn team en kinderen voor de gastvrijheid en wensen hen een mooie en veilige toekomst. Natuurlijk zijn er meer scholen die als voorbeeld zouden kunnen dienen als het gaat om sociale veiligheid. Bent u van mening dat andere scholen van u kunnen leren op dit vlak? Neem dan contact met ons op. Er is plaats voor u in ons magazine.
Op 1 februari 2018 heeft onze directeur Els Hendrikse een bezoek gebracht op het Speelleercentrum, ook wel Integraal Kindcentrum genoemd, De Wijde Wereld te Uden.
Daar heeft ze kennisgemaakt met de directeur Jos van Zutphen. De heer van Zutphen heeft Els een rondleiding gegeven door zijn school. “Het speelleercentrum heeft een grote indruk op mij achtergelaten” aldus Els Hendrikse. Het speelleercentrum ligt op een mooie locatie in Uden en is bedoeld voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar.
Prijsuitreiking van de wensboom 2017/2018 bij Maarssen On Ice. De lokale krant schreef daar een prachtig stuk over.
Terug naar de inhoud