Telefoniste (m/v/x) (vrijwilliger)

Functieomschrijving:
Vanwege uitbreiding van onze werkzaamheden is Stichting Veilig Onderwijs voor ons kantoor in
Utrecht op zoek naar een telefonist(e) voor ongeveer 20 uur per week. In deze functie bent u
verantwoordelijk voor alle uitgaande telefoongesprekken naar zowel bestaande cliënten als potentiële
cliënten en sponsors. U kunt zichzelf met recht een duizendpoot noemen die geniet van het oppakken van veel diverse taken.

Tijdens de uitgaande gesprekken doet u mede onderzoek naar het gebruik van ons magazine en voorziet u de cliënt van informatie over onze stichting en boekt u afspraken in voor de directie. Enthousiasme en inzet is belangrijker dan een vooropleiding. Ook staat u iedereen te woord bij binnenkomende telefoongesprekken, ter ondersteuning en bij afwezigheid van de officemanager en directeur van Stichting Veilig Onderwijs.

Wij zoeken iemand die:

• Representatief , dienstverlenend en proactief is
  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Geen problemen kent met het communiceren met diverse doelgroepen en leeftijden
  • Beschikbaar is maandag tot en met vrijdag (tijden in overleg)
  • Minimaal HAVO denkniveau heeft
  • De Nederlandse taal vloeiend spreekt (andere talen is een pré)
  • Nauwkeurig werkt en zelf structuur aan werk
  • Stressbestendig is
  • Het fijn vindt om anderen te helpen en te woord te staan
  • Ervaring heeft met Excel, Outlook en Word
  • In Utrecht of directe omgeving woont

Wat bieden wij:
• Een leuke vrijwilligersbaan in een klein en hecht team
• Een zeer afwisselende baan
• Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden
• Ervaring opdoen met projecten

Taken:
• Telefonische/fysieke (*corona-proof) afspraken inplannen
• Afspraakbevestigingen per e-mail versturen.
• Email beantwoorden en/of door sturen naar de juiste persoon;
• Zorg dragen voor optimale scholen- en organisatielijst.

Herkent u zichzelf in bovenstaand vacature en bent u geïnteresseerd? Stuur uw motivatiebrief en cv aan: directie@stichtingveiligonderwijs.nl onder vermelding van ‘vacature telefoniste’. Voor vragen over de functie kunt u contact opnemen met: manager@stichtingveiligonderwijs.nl.