Hendrikse draagt het directiestokje over aan Huisman

Natasja Huisman

Natasja Huisman is de nieuwe directrice van Stichting Veilig Onderwijs. Els Hendrikse heeft op 1 september haar taken overgedragen.

In het magazine Sociaal Veilig Onderwijs, dat eens per drie maanden verschijnt, stelt de kersverse directrice zich voor. Uiteraard wordt er ook teruggeblikt op het tijdperk-Hendrikse waarin de stichting steeds groter werd en een steeds grotere impact kreeg.

Natasja: “De stichting is een sterke en mooie organisatie, met een hele mooie doelstelling. Dat is allemaal de verdienste van Els: aan de kracht, de energie en de tijd die ze de afgelopen jaren in de stichting heeft gestoken. Stichting Veilig Onderwijs staat als een huis. En die stevige basis biedt veel mogelijkheden, veel uitdagingen om verder te gaan. En ook veel kansen.”

Einde van een tijdperk

Els Hendrikse

Vijftien jaar lang was Hendrikse de bezielende kracht achter de stichting. Nu Huisman haar taken als directeur overneemt, blikt Els terug en kijkt vooruit. Hoe een negatieve ervaring uiteindelijk tot iets moois leidde.

“Stichting Veilig Onderwijs is inderdaad geboren vanuit een negatieve ervaring”, vertelt Els. “Mijn oudste dochter is heel lang gepest… …Ik zag mijn kind steeds verder afglijden. Mijn dochter die altijd vrolijk en behulpzaak was, veranderde in een hulpeloos wezentje”, vertelt Hendrikse in het magazine.

Hoe de oprichting en verdere professionalisering van de stichting tot stand is gekomen, leest u in het gratis magazine Sociaal Veilig Onderwijs die u hier onder aan kunt vragen. In dit magazine ook een groot interview met Natasja Huisman over haar uitdagingen bij Stichting Veilig Onderwijs.

Aanvraagformulier magazine Sociaal Veilig Onderwijs