De Zwaluw krijgt predicaat

Stichting Veilig Onderwijs reikt regelmatig het predicaat Sociaal Veilige School uit. Het verwerven van het predicaat zorgt er altijd voor dat er een feest is op de school. Want… dat een school een sociaal veilige school is, mag natuurlijk gevierd worden. In het magazine van oktober 2020 staat een uitgebreid verslag van een uitreiking.

In 2020 is het predicaat Sociaal Veilige School onder meer uitgereikt aan Christelijke basisschool De Zwaluw te Zandpol, een school in de gemeente Emmen. Het feest wordt gevierd met de leerlingen, hun ouders en alle teamleden van de school.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Uitreiking-predikaat-1024x431.jpg

Ditmaal is ook de wethouder van onderwijs aanwezig, de heer Robert Kleine van de gemeente Emmen, om het lintje door te knippen naar het nieuwe schoolplein. Zelfs buurtgenoten zijn aanwezig om dit feest met de school mee te vieren. Zo is het een dubbel feest op deze school, wat wij ook mee mogen beleven.

Lees het volledige artikel

In ons kwartaalblad ‘Sociaal Veilig Onderwijs’ staan nieuws- en achtergrondverhalen. Daarnaast bevat het magazine artikelen met verhalen uit de praktijk.

U kunt het gratis magazine aanvragen via contact@stichtingveiligonderwijs.nl