Vacature schrijver/journalist (vrijwillig)

Stichting Veilig Onderwijs is op zoek naar een schrijver/journalist

Functieomschrijving:
U wordt als vrijwilliger lid van het redactieteam van Stichting Veilig Onderwijs. U schrijft voor de website en het magazine dat een keer per kwartaal verschijnt. U schrijft interviews, achtergrondverhalen en doet onderzoek naar verschillende onderwerpen in het onderwijs om vanuit daar actuele nieuwsberichten en verdiepende verhalen te schrijven. Daarnaast speelt u een rol in de projecten die Stichting Veilig Onderwijs nu en in de toekomst uitvoert.

Wij vragen:

• Een vlotte pen
  • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • (Enige) ervaring met schrijven en/of redactiewerk is gewenst, maar niet noodzakelijk
  • Minimaal MBO/HBO-niveau werk- en denkniveau
  • Zelfstandig, maar ook in teamverband kunnen werken
  • Planmatige en gestructureerde werkhouding
  • Flexibiliteit en om kunnen gaan met deadlines
  • Een proactieve werkhouding

Wij bieden:

• De mogelijkheid om uw kennis over en ervaring met schrijven en redactiewerk uit te breiden
  • Een plek in een klein hecht team met talentvolle mensen
  • De ruimte om zelfstandig te werken met veel eigen inbreng
  • Uw werk is erg belangrijk voor onze organisatie en wordt zeer gewaardeerd
  • De mogelijkheid tot thuiswerken
  • Een uitgebreid netwerk waar u alles leert over de schoolsector

Herken u zichzelf in bovenstaande vacature? Stuur uw motivatiebrief en cv naar directie@stichtingveiligonderwijs.nl’onder vermelding van ‘vacature schrijver/redactiemedewerker’. Voor vragen over de functie kunt u contact opnemen met: manager@stichtingveiligonderwijs.nl.