Award Iedere Dag Veilig Onderwijs - Stichting Veilig Onderwijs

Hoofdmenu:

Award Iedere Dag Veilig Onderwijs

Stichting Veilig Onderwijs reikt ieder jaar een award uit, met als titel People Help The People, aan een persoon, groep, klas of school die zich in het afgelopen jaar verdienstelijk heeft/hebben gemaakt om de sociale veiligheid, zoals Stichting Veilig Onderwijs verwoord in haar visie en missie, weet te bevorderen op school of het onderwijs in het algemeen. De commissie van Iedere Dag Veilig Onderwijs zal een weloverwogen beslissing nemen wie de award zal winnen. De award zal op locatie worden uitgereikt door de commissie Gerard van Beelen, Ingrid van Beelen en directie van Stichting Veilig Onderwijs.

Ook u kunt iemand aanmelden om genomineerd te worden en in aanmerking te komen voor de award.
Vul het onderstaand formulier in voor de persoon, groep of school die u wilt nomineren voor de award.

Copyright 2016. All rights reserved.